Wil jij de VOC-kalender in realtime in je agenda? Scroll helemaal omlaag en klik op de “Abonneer op kalender”, kies vervolgens Google Calendar of iCalendar.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Daguitstap Yerseke en Zeeland

1 juli 2022 Gehele dag

Yerseke is hét mossel- en oesterdorp van Zeeland. Kom je naar Zeeland voor de mosselen en oesters? Dan mag je een bezoek aan Yerseke niet overslaan! Daarnaast neemt Paul Koop ons mee voor een boeiende tour langs Veere, de Oosterscheldekering en Zierikzee.

Reisbureau Verhoeven organiseert voor DINAMO Turnhout en VOC Antwerpen een daguitstap naar Yerzeke.
Deze activiteit is enkel toegankelijk voor leden van DINAMO Turnhout en VOC Antwerpen..

Het programma

 • Opstapplaatsen: De hieronder vermelde tijdstippen zijn het moment van vertrek. Zorg ervoor dat u tijdig op uw vertrekplaats bent!
  • 8u, Park + Ride Zoersel
  • 8u30, Park + Ride Wommelgem-Antwerpen op het rondpunt van Wommelgem; terminus tram 8
  • 9u: Voorhuys Merksem
 • 9:30u: Aankomst aan het museum van Yerseke waar wij ontvangen worden met een koffie en een échte Zeeuwse Bolus. Na een filmvertoning, een rondleiding in het museum met een plaatselijke gids.
 • 11:30u Korte wandeling naar de oesterputten en vrije tijd om een oesterproeverij degusteren, een zelf meegebracht lunchpakket
 • te gebruiken of wat rond te kuieren aan het zilte water.
 • 14:30u Bustocht door Zeeland met tussenstops en deskundige uitleg door de onvolprezen gids Paul Koop. Heinkenszand, Middelburg, Veere, Burgh Haamstede, Zierikzee en Goes zullen ons pad doorkruisen.
 • 17:30u Worden we verwacht in De Viskêête van Yerseke voor een afsluitende culinaire beleving met vis in de hoofdrol. Voor de niet visliefhebbers kunnen we een alternatief aanbieden.
 • 19:30u Vertrekken we terug naar Antwerpen om er aan te komen omstreeks 20:30.

Menukeuze

een pannetje gekookte mosselen, malse biefstuk of kabeljauw in mosterdsaus. Alles inclusief sausjes, salade en frites. Exclusief drankjes en mandjes brood.

Deelnameprijs


De prijs is all-in met uitzondering van de dranken bij de maaltijd: 59 EUR per persoon

Het bedrag van 59 EUR per persoon is te betalen op de VOC-rekening BE20 0013 6753 1056 met als mededeling ‘Yerseke – uw naam’.
Uw inschrijving is pas geldig na ontvangst van het door u verschuldigde bedrag.

Annulatievoorwaarden

Bij annulatie na vrijdag 24 juni 2022 kunnen wij het door u betaalde bedrag niet terugbetalen. U bent vrij om zelf uw geannuleerde plaatsen door te geven aan andere mensen.

Online inschrijven

De inschrijvingen werden afgesloten.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.